Antena 3 CNN Actualitate Avocatul lui Dan Tudorache face dezvăluiri! Imagini noi din camera cu voturi a Biroului Electoral Sector 1

Avocatul lui Dan Tudorache face dezvăluiri! Imagini noi din camera cu voturi a Biroului Electoral Sector 1

Mihai Drăgan, avocatul lui Dan Tudorache a oferit informaţii în exclusivitate la Antena 3, vineri seară, după ce a depus în faţa anchetatatorilor noi imagini din camera cu voturi de la Biroul Electoral Sector 1.

Avocatul lui Dan Tudorache face dezvăluiri! Imagini noi din camera cu voturi a Biroului Electoral Sector 1
de Georgiana Adam    |    09 Oct 2020   •   23:46

Mihai Drăgan a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre noile probe pe care le-a prezentat anchetatorilor.

Avocatul lui Dan Tudoroache acuză felul în care s-a desfăşurat procesul electoral, iar fraudele au avut loc chiar în camera cu saci de voturi de la Biroul Electoral Sector 1.

Imaginile difuzate în exclusivitate la Antena 3 sunt cele pe care Mihai Drăgan le-a depus în faţa procurorilor.

”Operaţiunea respectivă nu pare o renumărare, în niciun caz”

''Nu am nici cea mai vagă idee cine sunt cei din imagini (...) Mie mi se par foarte relevante, în condiţiile în care pe de-o parte nu există niciun proces verbal cum că s-ar fi desfăşurat astfel de activităţi la acea oră, în data de 29, respectiv activităţi de verificare, renumărare a voturilor respective. Operaţiunea respectivă nu pare o renumărare, în niciun caz, pentru că se caută un anumit sac de la o anumită secţie de votare.

Acele documente sunt evident buletine de vot, pentru că sunt singurele documente în format tip carte. Se caută un anumit tip de buletine de vot, pentru că la secţia de votare când se numără, se sortează pe candidaţi şi dacă veţi observa, la un moment dat, se evidenţiază în mâna celui care le verifică, fluturaşul pe care scrie numele candidatului care a fost votat.

Se caută, se identifică un anumit candidat. Nu ştim cine

Se ia la verificat calupul respectiv, să se vadă dacă este ştampilat candidatul respectiv, după care, aşa cum observăm cu toţii, calupul de voturi este pus pe canapea, iar sacul este resigilat, fără ca voturile respective să fi fost reintroduse înapoi.

Doamna din Biroul Electoral din partea PSD-ului și-a amintit că secția 141 a avut o astfel de situație, când la renumărare, întrucât nu cădea pe cheie, la renumărare a rezultat un vot mult mai mic al candidatului Tudorache.

Ar mai fi de spus, faptul că aceste acțiuni se petrec fix în dimineața zilei în care a fost acea intrare pe care nu a putut nimeni să o explice, a membrilor USR împreună cu domnul procuror și cu cineva din personalul auxilar, din noaptea din 28 spre 29, noapte în care nimeni nu mai era acolo, în afară de domnul procuror'', a spus Mihai Drăgan, avocatul lui Dan Tudorache.

×
Subiecte în articol: Dan Tudorache mihai dragan
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close