Antena 3 CNN Actualitate Mihai Untaru: Singurul care ar fi putut striga după ajutor era pilotul Cătuneanu

Mihai Untaru: Singurul care ar fi putut striga după ajutor era pilotul Cătuneanu

Mihai Untaru: Singurul care ar fi putut striga după ajutor era pilotul Cătuneanu
16 Dec 2014   •   18:51

Invitat în cadrul emisiunii 100 de Minute, Mihai Untaru, comisar şef în rezervă în cadrul Dispeceratului 112 a ţinut să precizeze că singurul care ar fi putut să strige după ajutor în imaginile surprise imediat după prăbuşirea elicopterului, a fost pilotul elicopterului, comandorul Petre Corneliu Cătuneanu.

"Repetăm scenariul din februarie. Doar că de data aceastaavem parte de un coemntariu şi de un comunicat al Ministerului de Internem, cu sancţiuni cu tot de la 24 de ore de la eveniment", a declarat acesta.

Mihai Untaru a explicat care ar fi fost modalităţile pe care autorităţile ar fi trebuit să le pună în practică pentru a ajunge în timp util la victime.

O inregistrare video apărută în presă, căreia nu i se poate preciza sursa, arată că cel puţin una dintre victime, un bărbat, se afla în viaţă după momentul prăbuşirii elicopterului. Victima a fost filmată cum striga după ajutor şi spunea că nu mai rezistă.

"Ar trebui să mai facem o remarcă. Am făcut un calcul simplu, iar singurul care ar fu putu striga după ajutor era pilotul Cătuneanu", a mai declarat Mihai Untaru, comisar şef în rezervă în cadrul Dispeceratului 112.

×
Subiecte în articol: supravietuitor pilot
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close