Antena 3 CNN Actualitate Mii de mesaje de încurajare de la utilizatorii www.antena3.ro pe Facebook pentru Adrian Năstase

Mii de mesaje de încurajare de la utilizatorii www.antena3.ro pe Facebook pentru Adrian Năstase

Mii de mesaje de încurajare de la utilizatorii www.antena3.ro pe Facebook pentru Adrian Năstase
de O.P.    |    21 Iun 2012   •   06:15

Gestul extrem la care a recurs Adrian Năstase a şocat o ţară întreagă. Românii au postat mii de mesaje de susţinere şi încurajare pe pagina personală de facebook a fostului prim-ministru al României dar şi pe cea a Antenei 3.

Îmi pare rău pentru Năstase de situaţia în care este. Tot ce doresc din suflet este să votez cât mai curand suspendarea lui Băsescu, să scăpăm cât mai repede de el din capul statului.
MONICA MOTOC
sursa: facebook.com

Multe simpatii familiei Năstase, însănătoşire domnului Adrian Năstase şi să dea Dumenzeu românului mintea cea de pe urmă la următoarele alegeri.
KARINNA KRUSE
facebook.com

Cele mai sincere gânduri de susţinere îndreptate spre familia Năstase!
CRISTIAN MAGHERU
facebook.com

Îmi pare tare rău de domnul Năstase, dar sper din tot sufletul că le va veni vremea şi celor care au făcut să se întâmple acest lucru! Să îl ajute Dumnezeu pe domnul Năstase să scape cu bine! A fost cel mai bun prim-ministru din România.
ILEANA BOGDAN
facebook.com/

Justiţia nu este justă. Sunt prea multe dovezi dubioase care-l acuză. Dacă este să se facă dreptate, atunci şi Traian Băsescu, Elena Udrea, Roberta Anastase Adriean Videanu, Emil Boc, Gabriel Oprea, Sorin Blejnar şi mulţi alţii ar trebui să stea la închisoare. Vreau să se facă dreptate, nu execuţie politică.
BĂLĂ ION ADRIAN
sursa: facebook.com/Antena3Romania

Regret şi detest ceea ce se întâmplă cu fostul prim-ministru Adrian Năstase! Este de neiertat şi incorect ceea se întâmplă şi până unde s-a ajuns. Vă doresc multă sănătate şi putere să treceţi peste aceste momente grele şi uneori decisive.
CRISTIAN MIHAI MARINESCU
sursa: facebook.com/AdrianNastase


Nu am crezut niciodată că omul Adrian Năstase poate să aibă o asemenea cădere psihică. Un soţ şi tată, trebuie să fie greu încercat pentru a putea recurge la gesturi de sinucidere. Pacat. Orice om merită să trăiască.
ILIE MUREŞ EMIL
sursa: facebook.com/AdrianNastase

Sunt şocată de ceea ce văd la televizor dar vă înţeleg pe deplin. În acest moment nu vă pot dori decât multă sănătate! Trebuie să fiţi tare! Multă sănătate!
ALEXANDRA STROIA
sursa: facebook.com/AdrianNastase


Multă sănătate. Vă aşteptăm să reveniţi puternic şi să luptaţi împotriva celor care v-au condamnat.
LIVIU GEORGE HOMESCU
sursa: facebook.com/AdrianNastase

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close