Antena 3 CNN Actualitate Miliardarul Remus Truică a fost condamnat la închisoare în Franţa

Miliardarul Remus Truică a fost condamnat la închisoare în Franţa

Miliardarul Remus Truică a fost condamnat la închisoare în Franţa
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    27 Sep 2012   •   12:57

Soţia lui Remus Truică aruncă bomba. Irina Truică susţine că miliardarul ar fi fost condamnat în Franţa la cinci luni de închisoare cu suspendare, pentru că şi-a abandonat familia. Soţia fostului şef de cabinet al lui Adrian Năstase spune că s-a ajuns aici, cel mai probabil, pentru că soţul ei nu ar fi plătit niciun leu pensie alimentară.

Lupta între soţii Truică se duce pe două fronturi - în România şi în Franţa, iar procesele par trase la indigo. Una dintre cauze priveşte abandonul familiei. La noi, nici nu s-a judecat, iar în Franţa, deja s-ar fi luat o decizie: "Cinci luni de închisoare cu suspendare, pe lângă amendă penală de circa 3.000 de euro", susţine Irina Truică.

Decizia nu este însă definitivă. Cu aproape un an în urmă, când instanţa din România a încredinţat copiii mamei, Remus Truică spera în justiţia de peste hotare.

Se pare că greutatea cea mai mare care a stat la baza deciziei de condamnare a avut-o faptul că Remus Truică nu ar fi respectat drepturile copiiilor.

"Nu le-a mai văzut de foarte mult timp (pe cele două fete - n.r.). Nu a plătit pensie alimentară. Nu face nimic din tot ce ar trebui să facă", a declarat soţia lui Remus Truică.

Până acum, în zece luni de zile, fetele ar fi trebuit să primească de la tatăl lor aproximativ 30.000 de euro.

Soţii Truică mai au pe rol patru dosare numai în instanţele din România. Nici Remus Truică şi nici avocaţii săi nu au dorit să facă declaraţii.




×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close