Antena 3 CNN Actualitate Miliardarul Remus Truică, executat cu poliţia şi jandarmii la reşedinţa sa din Snagov

Miliardarul Remus Truică, executat cu poliţia şi jandarmii la reşedinţa sa din Snagov

Miliardarul Remus Truică, executat cu poliţia şi jandarmii la reşedinţa sa din Snagov
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    12 Sep 2011   •   15:27

Miliardarul Remus Truică, executat cu poliţia şi jandarmii: soţia miliardarului a venit însoţită de forţele ordine la reşedinţa din Snagov a lui Remus Truică. Forţele de ordine pun în executare un mandat potrivit căruia Irina Truică poate lua copiii pe care îi are împreună cu miliardarul.

Irina Truică l-a acuzat pe soţul său că i-a răpit fetele şi că nu i-a permis nici măcar să participe la prima lor zi de şcoală.

Remus Truică a stat de vorbă cu jurnaliştii şi a declarat că a rugat-o pe soţia sa să rămană cu copiii şi i-a cumpărat şi un buchet de flori. Acesta a mai adăugat că fetele sunt acasă şi sunt bine după prima lor zi de şcoală şi nu înţelege de ce Irina a venit cu executorul judecătoresc după ea. Acesta a mai arătat şi mesajele pe care i le-a trimis fostei sale soţii. "Lasă garda jos aceste trei zile ce urmează şi hai să fim toţi patru. Îţi jur că nu vei avea ce să îmi reproşezi, fapte, gând, privire, vorbe. Sună-mă. Răspunde-mi urgent la telefon".

Vineri seara, a avut loc o răsturnarea de situaţie, după o şedinţă de judecată fulger, despre care Irina Truică spune că nu a ştiut absolut nimic. Curtea de Apel Bucureşti a decis ca fetele să rămână la tată până la finalizarea procesului. Soţia milionarului a aflat de hotărârea magistraţilor de pe site-ul Curţii de Apel.

Decizia oamenilor legii a anulat astfel decizia instanţelor din Franţa, potrivit căreia Irina Truica urma să păstreze gemenele până la finalizarea divorţului.

Telenovela familiei Truică a continuat luni cu un nou episod la Judecătoria Buftea. La cererea avocatului Irinei Truică, procesul de încredinţare a gemenelor familiei a fost amânat pentru data de 26 septembrie.

Motivul amânării a fost acela că soţia lui Truică nu are domiciliul în România şi nu a putut să vadă toate datele din dosar.

 




×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close