Antena 3 CNN Actualitate Militar mort înainte de logodnă, în mod inexplicabil

Militar mort înainte de logodnă, în mod inexplicabil

Militar mort înainte de logodnă, în mod inexplicabil
30 Iul 2015   •   20:03

La 24 de ani, Alexandru se pregătea pentru o carieră militară. De patru luni plecase într-o tabără de antrenament din Făgăraş. Le-ar fi spus părinţilor lui că, la întoarcerea acasă, vrea să-i dea iubitei lui, cântăreaţă de muzică populară, inelul de logodnă. Erau împreună de şase ani. Şi îşi doreau o familie. 

În tabăra de antrenament din Făgăraş, Alexandru s-a îmbolnăvit. A fost dus la spitalul din Braşov, apoi la Spitalul Militar din Bucureşti.

Trei săptămâni a stat în comă. Tânărul ar fi apucat să le spună părinţilor că nu vrea să moară. Avea pentru ce să se întoarcă acasă.

Alexandru s-a stins, inexplicabil, duminică. Părinţii lui nu ştiu exact ce le-a ucis fiul. Muşcătura unei căpuşe sau o encefalită virală provocată de o infecţie cu viruşi. Durerea lor e prea mare ca să le ceară medicilor explicaţii. Şi unii, şi ceilalţi aşteaptă necropsia. Parchetul Militar anchetează moartea tânărului.

Alexandru a fost îngropat astăzi, dar prietenii continuă să-i scrie mesaje pe pagina de Facebook.

Alexandru absolvise facultatea acum trei ani şi se pregătea să lucreze ca poliţist militar la Unitatea de Tancuri din Bacău.

×
Subiecte în articol: militar capusa
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close