Antena 3 CNN Actualitate Ministrul de Finanțe, despre ordonanța 114: A fost făcută de toată echipa guvernamentală

Ministrul de Finanțe, despre ordonanța 114: A fost făcută de toată echipa guvernamentală

Ministrul de Finanțe, despre ordonanța 114: A fost făcută de toată echipa guvernamentală
Sursa foto: foto: captura Antena 3
17 Feb 2019   •   20:11

Ministrul de Finane a vorbit la Antena 3 despre ordonanța 114, cu privire la taxa pe lăcomie. Eugen Teodorovici susține că actul normativ a fost creat împreună cu toată echipa guvernamentală și că au consultat toate structurile, care au trimis un punct de vedere cu privire la această ordonanță

”Ordonanța 114 a fost un lucru de echipă. Nu a fost vorba de ideea cuiva, e o ordonață sau un act normativ poate cel mai curajos de după Revoluție. 

Cele mai mari presiuni au venit din partea unor structuri, a ministerului Public și din afara lui. Am plecat de la ideea de la care suntem deschiși, mi-aș fi dorit să avem un dialog mult mai larg. Noi ne-am consultat cu toate structuriile pe care legea ne obligă să le consultăm. Toate structurile au trimis un punct de vedere. Ceva trebuie făcut în toate aceste sectoare. 

Sunt companii cu profituri uriașe care pleacă de la noi din țară. Multinaționalele sunt binevenite în această țară, dar să țină profitul și să investească aici.

Cu privire la relația mea cu Tăriceanu, el este unul dintre artizanii carierei mele și nu am nimic de rău de spus de dumnealui. O să țin cont de ce a spus, dar pe zona de Energie sau Administrație trebuie să se țină cont și de experiență. E normal să fie puncte de vedere diferite”, a declarat Teodorovici.

×
Subiecte în articol: Ministrul de Finante
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close