Antena 3 CNN Actualitate Ministrul de Finanţe, întrebat cât are factura la energie: "Nu cred că e subiectul discuției. La toți s-a mărit"

Ministrul de Finanţe, întrebat cât are factura la energie: "Nu cred că e subiectul discuției. La toți s-a mărit"

Întrebat cât are factura la energie ministrul de Finanţe, Dan Vîlceanu, a răspuns că nu este subiectul discuției. „Este o chestiune care afectează pe toată lumea, nu cred că e subiectul discuției noastre cât am eu factura la energie. La toți s-a mărit", a spus acesta.

Ministrul de Finanţe, întrebat cât are factura la energie: "Nu cred că e subiectul discuției. La toți s-a mărit"
Sursa foto: Inquam Photos / Ilona Andrei
de Claudia Popovici    |    30 Aug 2021   •   17:20

Dan Vîlceanu a fost întrebat ce soluții are Guvernul pentru facturile la energie, având în vedere prețurile foarte ridicate.

„Este o preocupare, dar Ministerul Energiei va veni cu propuneri. Se lucrează deja să devansăm puțin termenul pentru consumatorul vulnerabil, Ministerul Energiei și Ministerul Muncii vor veni cu un punct de vedere comun, dar pentru măsuri imediate așteptăm propuneri de la ministrul Energiei”, a răspuns Vîlceanu.

Întrebat, de asemenea, dacă se pune problema unei reduceri a TVA pentru operatorii din acest domeniu, ministrul a răspuns: „Nu cred că este o măsură la care ne gândim în acest moment. Nu”.

Apoi, ministrul a repetat că primele măsuri trebuie să vină de la Ministerul Energiei.

Întrebat cât i-a venit factura la energie pentru luna trecută, Vîlceanu a refuzat să răspundă: „Haideți totuși să rămânem la subiect. Este o chestiune care afectează pe toată lumea, nu cred că e subiectul discuției noastre cât am eu factura la energie. La toți s-a mărit”.

Reporterul a încercat să afle suma și a întrebat „cu cât?”, iar ministrul i-a replicat: „mulțumesc”.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close