Antena 3 CNN Actualitate Ministrul de Finanțe, Ionuț Mișa: „Nu există niciun risc de neplata salariilor. Nu există un astfel de risc la niciun minister”

Ministrul de Finanțe, Ionuț Mișa: „Nu există niciun risc de neplata salariilor. Nu există un astfel de risc la niciun minister”

Ministrul de Finanțe, Ionuț Mișa: „Nu există niciun risc de neplata salariilor. Nu există un astfel de risc la niciun minister”
05 Sep 2017   •   17:26

Ministrul de Finanțe, Ionuț Mișa, a declarat la Antena 3, în emisiunea 100 de minute, că nu există nicio problemă pentru plata salariilor, iar acest lucru este valabil pentru toate ministerele.

„Rectificare se poate face la orice dată de două ori într-un an de zile. Nu există niciun risc de neplata salariilor. Nu există un astfel de risc la niciun minister. Toate ministerele au bani pentru plata salariilor și nu avem nicio problemă de plăți sau de astfel de angajamente. Rectificarea va fi făcută în cursul lunii septembrie, noi spune că o rectificare pozitivă. Rectificarea pozitivă vizează toate capitolele bugetare, nu doar salariile”, a declarat Mișa la Antena 3.

În ceea ce privește situația de la Ministerul Apărării, ministrul Finanțelor dă asigurări că nu era nevoie de o astfel de acțiune: „Nu era și nu este nevoie de o astfel de acțiune, pentru că sunt bani. Au fost majorări de salariu și probabil cei de acolo au făcut o analiză și au ajuns la concluzia că nu sunt bani. Eu le-am arătat că există bani pentru plata salariilor”, a mai spus Mișa la Antena 3.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close