Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Finanţelor, anunț important: „Fiscul nu amendează pe nimeni care a comandat cel puțin o casă de marcat pe sistemul nou”

Ministrul Finanţelor, anunț important: „Fiscul nu amendează pe nimeni care a comandat cel puțin o casă de marcat pe sistemul nou”

Ministrul Finanţelor, anunț important: „Fiscul nu amendează pe nimeni care a comandat cel puțin o casă de marcat pe sistemul nou”
de S.T.    |    02 Noi 2018   •   13:51

Ministrul Finanţelor Publice, Eurgen Teodorovici, a afirmat, vineri, că fiscul nu le va da amenzi firmelor care au făcut comenzi pentru noile case de marcat fiscale cu memorie, obligatorii de la 1 noiembrie.

„Partea de case de marcat, această abordare rămâne în continuare. A fost un termen de conformare, iar fiscul, pentru a avea acea abordare preventivă, nu amendează pe nimeni care face dovada bunei credinţe şi anume că a comandat cel puţin o casă de marcat, iar cei care nu pot să dovedească că nici măcar nu au comandat o casă de marcat pe sistemul nou atunci suportă rigorile legii”, a afirmat ministrul Finanţelor.

„Dotarea cu aparate de marcat cu jurnal electronic este obligatorie!”, avertizează Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) pe site-ul oficial.

 

×
Subiecte în articol: ministrul finantelor publice
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close