Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Justiţiei a primit o cerere de graţiere a lui Gigi Becali. Ponta: "Graţierile trebuie gândite în beneficiul societăţii"

Ministrul Justiţiei a primit o cerere de graţiere a lui Gigi Becali. Ponta: "Graţierile trebuie gândite în beneficiul societăţii"

Ministrul Justiţiei a primit o cerere de graţiere a lui Gigi Becali. Ponta: "Graţierile trebuie gândite în beneficiul societăţii"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    03 Feb 2014   •   21:56

Ministrul Justiţiei a primit o cerere de graţiere a lui Gigi Becali pe care o analizează dacă o va trimite preşedintelui cu aviz pozitiv sau negativ, a anunţat premierul Ponta, luni, la "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu".

"Există o cerere făcută la Ministerul Justiţiei, ministrul Justiţiei m-a informat şi urmează să ia o decizie. Eu cred că....nu, nu pot să spun. Dacă aş fi ministrul Justiţiei, aş propune preşedintelui acest lucru, dar nu sunt, este o decizie care aparţine ministrului Justiţiei", a spus Ponta, întrebat dacă este de acord cu graţierea lui Gigi Becali.

El a precizat că ministrul Justiţiei este cel care poate decide dacă înaintează o astfel de cerere preşedintelui ţării cu aviz pozitiv sau negativ şi că preşedintele este cel care graţiază.

Potrivit premierului, graţierile trebuie gândite în "beneficiul societăţii".

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close