Antena 3 CNN Actualitate Ministrul român al Sporturilor va concura la Jocurile Paralimpice de la Tokyo: ”E foarte greu să fii și ministru și sportiv de performanță”

Ministrul român al Sporturilor va concura la Jocurile Paralimpice de la Tokyo: ”E foarte greu să fii și ministru și sportiv de performanță”

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, s-a arătat încrezător în şansele sale de a câştiga o medalie la ciclism la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

Ministrul român al Sporturilor va concura la Jocurile Paralimpice de la Tokyo: ”E foarte greu să fii și ministru și sportiv de performanță”
Sursa foto: Facebook/Eduard Novak
de Adelina Miron    |    26 Iul 2021   •   17:52

„Sincer mi-aş dori să fiu pregătit, să am o şansă pentru medalii. E foarte greu să fii şi ministru şi sportiv de performanţă. Mai ales în prima parte a mandatului, patru luni am cam lăsat pe locul doi pregătirea. Acum încep să mă focusez cât mai mult, cred că aş avea o şansă la medalii, vedem", a declarat Novak, în cursul zilei de ieri, la stadionul Arcul de Triumf.

Acesta a precizat că deocamdată nu s-a decis dacă îşi va continua cariera şi după Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

„Deocamdată vreau să mă bucur de aceste clipe, pentru că Jocurile Olimpice îţi oferă clipe de neuitat şi merită să te pregăteşti pentru asta. Nu ştiu dacă voi mai concura şi în 2024, deocamdată mă concentrez pe Tokyo, vedem".

Jocurile Paralimpice 2020 se vor desfăşura între 24 august şi 5 septembrie 2021 la Tokyo.
 

×
Subiecte în articol: Eduard Novak Tokyo
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close