Antena 3 Actualitate Ministrul Sănătății: „Cannabisul medicinal este terapie adjuvantă în anumite patologii și face foarte mult bine”

Ministrul Sănătății: „Cannabisul medicinal este terapie adjuvantă în anumite patologii și face foarte mult bine”

de S.T.    |    20 Mar 2019   •   20:08
Ministrul Sănătății: „Cannabisul medicinal este terapie adjuvantă în anumite patologii și face foarte mult bine”
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a afirmat că un grup de lucru analizează posibilitatea introducerii cannabisului medicinal pentru anumite patologii, adăugând că orice terapie care vine în ajutorul pacienţilor va fi luată în discuţie.

„Ieri a avut loc prima întâlnire a grupului de lucru constituit de către Ministerul Sănătății pentru a analiza posibilitatea introducerii în practica medicală din România cannabisul. Pentru a nu exista controverse în spațiul public, în acest grup de lucru am chemat și membri ai asociațiilor de pacienți. A fost o primă discuție, părerile sunt multe și împărțite.

Concluzia este una singură: cannabisul medicinal este terapie adjuvantă în anumite patologii și face foarte mult bine”, a declarat ministrul Sănătăţii, la Antena 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close