Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Sănătăţii pune la îndoială concediul medical acordat managerului Cristian Banu

Ministrul Sănătăţii pune la îndoială concediul medical acordat managerului Cristian Banu

Ministrul Sănătăţii pune la îndoială concediul medical acordat managerului Cristian Banu
08 Ian 2009   •   12:56

Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, cere Casei de Asigurări de Sănătate să verifice modul în care i s-a acordat concediu medical managerului Spitalului Victor Babeş, Cristian Banu.
De asemenea, ministrul afirmă că nu revine asupra deciziei de a-l demite din funcţie pe Cristian Banu.
"Sper că nu este vorba despre un concediu de maternitate care să dureze doi ani. Mă aştept ca domnul Cristian Banu să dea dovadă de reponsabilitate şi să nu recurgă la prelungirea nejustificată a concediului medical, punând astfel în dificultate buna desfăşurare a activităţii spitalului", susţine ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, într-un comunicat de presă.
Concediul medical al managerului Cristian Banu împiedică aplicarea deciziei de demitere din funcţie dată de ministrul Bazac pe 5 ianuarie, în urma neregulilor constatate la Spitalul Victor Babeş.
Cristian Banu susţine că decizia ministrului este una politică. Managerul afirmă că problemele de sănătate pe care le are sunt cauzate de stres.
Cristian Banu susţine că va ataca în justiţie decizia ministrului de a-l demite. În plus, acesta a anunţat că, dacă va fi nevoie, se va prezenta în faţa unei comisii care să ateste valabilitatea concediului medical.
Antena 3

×
Subiecte în articol: Ministrul Sanatatii Ion Bazac
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close