Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Transporturilor vine cu o veste proastă pentru români: Autostrada Soarelui intră în reparaţii în plin sezon estival

Ministrul Transporturilor vine cu o veste proastă pentru români: Autostrada Soarelui intră în reparaţii în plin sezon estival

Ministrul Transporturilor vine cu o veste proastă pentru români: Autostrada Soarelui intră în reparaţii în plin sezon estival
Sursa foto: foto- Facebook
22 Apr 2019   •   09:24

Veste proastă cu două luni înainte de vacanţa de vară. Autostrada Soarelui intră în reparaţii în plin sezon estival. Anunţul a fost făcut de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. 

Hotărât să urgenteze marile proiecte de infrastructură, ministrul le-a declarat război constructorilor străini, care nu se ţin de treabă, şi i-a avertizat că are în vedere chiar rezilierea contractelor.

Autostrada Soarelui va intra în reparaţii pe două tronsoane dintre Bucureşti şi Fundulea. În mod neaşteptat, autorităţile au luat decizia ca lucrările să înceapă într-o perioadă de vârf a traficului către mare. 
Aflat la Târgu Jiu, ministrul transporturilor a anunţat că va continua vizitele-fulger pe şantiere şi dă un ultimatum firmelor care au câştigat licitaţii pentru construcţii în România. Acesta a avertizat că nu va ezita să rezilieze contractele, daca nu vor fi respectate condiţiile semnate. 

„În condițiile în care nu se mobilizează, repet, ori lucrează cum vrem noi și cum trebuie să lucreze, să se înțeleagă foarte bine.. Nu a pornit nimeni o campanie împotriva constructorilor de altă naționalitate decât cea din România. M-am săturat de șmecherii ăștia care vin în România cu două mape.. dacă ei nu înțeleg că ritmul s-a schimbat în România, îi vom face noi să înțeleagă prin rezilierea contractului”, a declarat Răzvan Cuc. 

În acest context, Razvan Cuc a precizat că firma de stat afiliată CNAIR ar putea să preia lucrările în regim de urgență.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close