Antena 3 CNN Actualitate Minore obligate să se prostitueze. O femeie din Argeş îşi obliga fiul de numai 10 ani să se culce cu acestea

Minore obligate să se prostitueze. O femeie din Argeş îşi obliga fiul de numai 10 ani să se culce cu acestea

Minore obligate să se prostitueze. O femeie din Argeş îşi obliga fiul de numai 10 ani să se culce cu acestea
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    17 Aug 2015   •   18:37
O femeie dintr-un sat argeşean a ţinut cu forţa în casă trei tinere pe care le obliga să se prostitueze şi chiar îşi punea fiul cel mic de numai 10 ani să se culce cu acestea.

Familia se dădea drept cea mai amărâtă din sat şi primea chiar şi ajutor social, deşi numai în ultimele 6 luni a câştigat 50.000 de lei de pe urma fetelor exploatate, spun poliţiştii.


Femeia împreună cu fiul ei cel mare şi cu concubinul său le-a racolat pe fete, două minore şi una majoră, din Bucureşti. Acestea erau ameninţate şi bătute dacă refuzau să se prostitueze.

Fetele erau duse zilnic pe autostrada pentru a le oferi servicii sexuale şoferilor de tir. Ca să nu se prindă nimeni de ceea ce se întâmplă în casa lor, toţi cei din familie se prefăceau că sunt săraci.

Cei trei au ajuns în arest sub acuzaţia de proxenetism. Copiii minori ai femeii, o fată de 5 ani şi un băiat de 10 ani care ar fi fost pus şi el să se culce cu prostituatele, au fost preluaţi de cei de la Protecţia Copilului. Fetele abuzate au fost duse într-un centru al victimelor traficului de persoane.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close