Antena 3 CNN Actualitate Un șofer vitezoman de 22 de ani a supravieţuit miraculos, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

Un șofer vitezoman de 22 de ani a supravieţuit miraculos, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

Un accident cumplit a avut loc marţi, la ieșire din municipiul Vaslui. Un tânãr de 22 de ani care gonea pe şosea, a scăpat miraculos, după ce a intrat într-un stâlp de electricitat. Ceilalţi soferi spun că tânărul a zburat cu maşina pe şosea. Desi maşina acestuia a fost distrusă în totalitate, tânărul a scăpat miraculos, cu doar câteva zgârieturi.

Un șofer vitezoman de 22 de ani a supravieţuit miraculos, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp
Sursa foto: vremeanoua
de Iulia Gorgorin    |    06 Ian 2021   •   22:15

Şoferul de 22 de ani care a scăpat ca printr-o minune din ghearele morţii conducea cu viteză, pe direcţia Vaslui-Moara Grecilor.

Tânărul vitezoman a gonit cu maşina până s-a oprit într-un stâlp de electricitate

Potrivit poliţiştilor, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, ar fi pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate de la marginea părţii carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea soferului, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenţă Vaslui. Tânărul le-ar fi declarat oamenilor legii că s-a izbit de stâlp după ce a încercat sã evite impactul cu o altă maşină, care schimbase banda de mers fără a semnaliza.

Varianta este însă infirmată de ceilalţi participanţi la trafic, care spun că de vină ar fi fost doar viteza cu care adolescentul gonea pe şosea.

Martor al accidentului: ''M-a legănat cu tot cu maşină!''

„A trecut pe lângă mine cu viteză, crezând că e TIR. M-a legănat cu tot cu masinã. Avea viteză destul de mare şi după ce a trecut de mine i-am dat şi flash din lumini, asta era pe la staţia peco. Ca apoi…rezultatul. Nu a depăşit şi nu l-a depăşit nimeni. Lipsa de experienţă, conditiile atmosferice şi viteza, dragilor. Nu poti spune, ‘vai sãracul’, pentru cã o face cu bunã stiinţă”, l-a taxat unul dintre şoferi pe cel vinovat de producerea accidentului, potrivit vremeanoua.ro.

Şoferul a scăpat miraculos şi nu a fost necesară internarea lui în spital

După câteva ore de primit îngrijiri medicale, tânărul a fost externat şi trimis acasã, de unde a tot trimis mesaje de mulţumire celor care îl îmbãrbãtau.

Potrivit purtãtorului de cuvânt al IPJ Vaslui, conducătorul auto nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţunii de vătămare corporală din culpă. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurãrile în care s-a produs accidentul.

 

 

×
Subiecte în articol: minune Boboteaza Vaslui accident
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close