Antena 3 CNN Actualitate Minunea petrecută de Sfânta Maria în familia Maricicăi Iosub, românca decedată în cutremurul din Italia

Minunea petrecută de Sfânta Maria în familia Maricicăi Iosub, românca decedată în cutremurul din Italia

Minunea petrecută de Sfânta Maria în familia Maricicăi Iosub, românca decedată în cutremurul din Italia
09 Sep 2016   •   20:23

Familia Maricicăi Iosub, tânăra de 35 de ani moartă în cutremurul din Italia, a plâns ieri, de Sfânta Maria, de durere, dar şi de bucurie, scrie Libertatea.

Surorile, fraţii şi tatăl tinerei o sărbătoreau în fiecare an, pe 8 septembrie, pe cea care a reuşit să ţina familia unită în jurul ei şi a muncit pentru a-i ajuta. Chiar dacă Maricica nu mai venise de doi ani acasă, la Avrămeni, rudele se reuneau şi ciocneau un pahar pentru ea. O sunau şi erau fericiţi cu toţii că o ştiau bine. Ieri, însă, au plâns de durere că nu o mai au alături.

Cu toate acestea, ziua de 8 septembrie le-a adus şi o rază de bucurie, una dintre surorile Maricicăi aducând pe lume o fetiţă, pe care o va numi Maria.

„Pe de o parte e o zi de mare tristeţe, dar totuşi a apărut şi o bucurie în familia noastră. Chiar azi (n.r. – ieri), a venit pe lume Maria Silvia, fetiţa surorii noastre. Un suflet a plecat şi un altul a venit şi sperăm ca Maricica să vegheze asupra ei de acolo de Sus”, a scris Lilioara Iosub pe facebook.

×
Subiecte în articol: minune Amatrice
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close