Antena 3 CNN Actualitate Miodrag Belodedici, lăsat fără permis de conducere chiar după meciul de adio al Generației de Aur. A fost prins băut la volan

Miodrag Belodedici, lăsat fără permis de conducere chiar după meciul de adio al Generației de Aur. A fost prins băut la volan

Miodrag Belodedici, unul dintre foștii mari internaționali români, a rămas fără permis de conducere, imediat după meciul de adio al Generației de Aur, disputat împotriva echipei Legendelor Lumii (3-2).

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mai 2024   •   10:45

Miodrag Belodedici (60 de ani) a rămas fără permis de conducere, după meciul de retragere a Generației de Aur.

Fostul mare internațional a plecat în jurul orei 03:00 de la petrecerea foștilor mari fotbaliști și, după o ”urmărire cu girofarurile pornite”, a fost oprit de Poliție.

Miodrag Belodedici a rămas fără permisul de conducere

După ce a fost oprit de filtrul poliţiei, lui Miodrag Belodedici i-a fost pus etilotestul, care a dat un rezultat pozitiv, astfel că i-a fost reținut carnetul de conducere pentru 90 de zile.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini din timpul meciului de adio al Generaţiei de Aur.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La data 26 mai a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din Municipiul București.

Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul autovehiculului a solicitat recoltarea de mostre biologice, fiind condus la sediul INML.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1485 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile", se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

54.967 de spectatori au asistat sâmbătă seară, 25 mai, la meciul de fotbal Generația de Aur – Legendele Lumii (3-2), jucat pe Arena Națională.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
El este românul ucis în Congo de o rachetă. Ar fi împlinit 23 de ani peste 6 zile
x close