Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea a scăpat de gripa porcină, dar a rămas fără voce: "Azi sunt Jabba the Hutt" (VIDEO)

Mircea Badea a scăpat de gripa porcină, dar a rămas fără voce: "Azi sunt Jabba the Hutt" (VIDEO)

Mircea Badea a scăpat de gripa porcină, dar a rămas fără voce: "Azi sunt Jabba the Hutt" (VIDEO)
04 Noi 2009   •   23:53

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Ghinioanele par să se ţină lanţ de Mircea Badea. După ce a fost nevoit să poarte un guler medical şi, mai recent, a fost la un pas să fie diagnosticat cu gripă porcină, acum s-a trezit că a rămas fără... voce.

Până se însănătoşeşte, telespectatorii sunt nevoiţi să se obişnuiască cu noua sa voce.

"Ştiu, în fiecare zi mi se întâmplă lucruri minunate. Cân mă culc seara, mă gândesc ce anume se va întâmpla a doua zi. Ce surpriză minunată îmi mai reztervă viaţa. Ei bine, azi sunt Jabba the Hutt, dacă aţi văzut Războiul Stelelor (...) Asta este vocea mea de astăzi. Mâine, cine ştie ce se poate întâmpla", a anunţat Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close