Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, afectat temporar de criză: Decorul "În Gura Presei" s-a micşorat (VIDEO)

Mircea Badea, afectat temporar de criză: Decorul "În Gura Presei" s-a micşorat (VIDEO)

Mircea Badea, afectat temporar de criză: Decorul "În Gura Presei" s-a micşorat (VIDEO)
14 Mar 2010   •   23:54

Mircea Badea nu a scăpat de criză. Decorul emisiunii "În gura presei" a intrat, duminică, la apă. De la masă până la plasmă, toate obiectele au devenit mai mici.

Badea recunoaşte, însă, că atmosfera a devenit mai intimă în felul acesta. În plus, spune el, oricum nu prea mai există ziare.

"Este criză şi, fiind criză, avem acuma un decor mai mic. Masa e mai mică, plasma, dacă o s-o vedeţi, e mai mică. Ne-am micşorat, aşa, am intrat la apă, că e criză. (...) Deci avem o măsuţă mai mititică, ceea ce-i mai comod. Dă senzaţia de bogăţie. Te uiţi pe ea, nu mai plânge masa. Şi-aşa nu prea mai sunt ziare. E mai multă intimitate, să ne simtem bine. (...) Totul este pe un concept aşa, mai mic, mai rustic, Mai cochet", povesteşte Mircea Badea.

Prezentatorul a explicat şi motivul pentru care platoul s-a micşorat.

"Ideea e că înţeleg că e un decor tranzitoriu către o megalomanie sau ceva. Ceva mare, mare. Un ciumpalac la o masă tre' să fie la un spaţiu vast sau ceva", explică Mircea Badea.




În ciuda optimismului şi înţelegerii de care a dat dovadă, noul decor pare că nu îl avantajează pe Mircea Badea. Unul dintre telespectatori i-a transmis, în timpul emisiunii, că lumina din platou îl face să arate... lipsit de viaţă. Doar vata din nas îi mai lipseşte, spunea acesta.

Mircea Badea nu a stat mult pe gânduri şi a rezolvat problema, adăugând un substituit al elementului lipsă...





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close