Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Ai venit la miting să protestezi sau să ţopăi ca un penibil? (VIDEO)

Mircea Badea: Ai venit la miting să protestezi sau să ţopăi ca un penibil? (VIDEO)

Mircea Badea: Ai venit la miting să protestezi sau să ţopăi ca un penibil? (VIDEO)
19 Mai 2010   •   23:52



?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Zeci de mii de români s-au adunat, miercuri, în Piaţa Victoriei din Capitală pentru a protesta faţă de măsurile de austeritate anunţate de Guvern. Înarmaţi cu pancarte, fluiere şi diverse alte obiecte inscripţionate cu mesaje împotriva Puterii, oamenii au huiduit deciziile de reducere a salariilor şi a pensiilor. În opinia lui Mircea Badea, felul în care protestatarii s-au manifestat lasă de dorit.

"Aia cu dansul pinguinului (...) frizează, aşa, imbecilitatea. La o adică, într-un context din-ăsta mai relaxat, merge. Dar la un protest în Piaţa Victoriei, împotriva unor măsuri crâncene, nu merge. Nu merge... Adică, prietene, ai venit să protestezi sau să ţopăi ca un penibil? Eu înţeleg spiritul ludic al poporului român, care are legătură şi cu jocul şi cu muzica în egală măsură, dar dacă am venit să ţip de foame, ţip de foame tată", este de părere Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close