Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Antena 3 a fost achitată, Antena 3 nu are nimic de plătit!

Mircea Badea: Antena 3 a fost achitată, Antena 3 nu are nimic de plătit!

Mircea Badea: Antena 3 a fost achitată, Antena 3 nu are nimic de plătit!
Sursa foto: Foto: VideoNews
12 Mai 2016   •   18:48

Primele sentinţe în dosarul Antena 1 - RCS&RDS. Antena 3 a fost achitată de toate acuzaţiile, la fel şi Intact Publishing, o altă companie din trustul Intact.

În ciuda sentinței, au apărut deja dezinformări despre cum Antena 3 ar avea de plătit amenzi. Mircea Badea a explicat, în pasa cu emisiunea 100 de minute, joi, că Antena 3 a fost achitată de orice acuzație și nu are nimic de plătit.

“Există multe dezinformări: Antena 3 a fost achitată, Antena 3 nu are nimic de plătit, pentru că a fost achitată, exonerată de toate acuzațiile. Deci Antena 3 nu este vinovată de nimic. De asemenea, nici Intact Publishing nu este vinovată. Se face o confuzie ticăloșotă între Antena 3 și Antena Group. Acuma, eu știu că toată lumea este nevinovată și asta este convingerea mea, pe baza a ceea ce am văzut. Vina noastră principală este că doamna Kovesi s-a combinat cu ăla de la RCS – RDS. Cronologia asta arată.”

“Acuma, domnul general Dumbravă, de la SRI, în celebrul interviu, a spus foarte clar că, pentru SRI, instanțele sunt câmp tactic și că își urmăresc dosarul până la soluționare. Acest dosar a fost realizat cu sprijinul SRI. În sensul că interceptările acelea telefonice extraordinare, cu Dan Voiculescu și nepotul său de 5 ani, au fost făcute de SRI. Ca atare, și acest proces este câmp tactic și sunt absolut convins că SRI a urmărit acest dosar până la această decizie care, din fericire, nu este una definitivă”, a conchis Mircea Badea.

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close