Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Asistăm la un asalt fără precedent împotriva Curții Constituționale

Mircea Badea: Asistăm la un asalt fără precedent împotriva Curții Constituționale

Mircea Badea: Asistăm la un asalt fără precedent împotriva Curții Constituționale
07 Mar 2016   •   10:32

Discursul conform căruia justiția în România înseamnă numai Kovesi, Stanciu și SRI este unul periculos, care poate aduce atingere siguranței naționale, a declarat Mircea Badea în ediția de duminică a emisiunii În gura presei.

„Discursul acesta este, după părerea mea, un discurs care aduce atingere chiar interesului național, ba poate aduce atingere chiar siguranței naționale. Discursul conform căruia justiția în România înseamnă numai Kovesi, Stanciu și SRI. După părerea mea, este un discurs absolut periculos din punctul de vedere al siguranței naționale”, a precizat Mircea Badea.

„Asistăm la un asalt fără precedent împotriva Curții Constituționale, care este atacată acum – ce să vezi – chiar de către acești mari susținători ai statului de drept și ai instituțiilor de drept. Este momentul în care se joacă cu epoleții pe masă, în care se joacă cu epoleții la vedere. Nu mai există niciun fel de încercare, de tentativă de păstrare a unor aparențe”, a mai spus realizatorul emisiunii În gura presei.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close