Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: "Băsescu are comportament de şmenar politic" (VIDEO)

Mircea Badea: "Băsescu are comportament de şmenar politic" (VIDEO)

Mircea Badea: "Băsescu are comportament de şmenar politic" (VIDEO)
06 Dec 2009   •   23:52

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



După anunţarea Exit Poll-urilor, Mircea Badea a participat, duminică seară, la o ediţie specială moderată de Mihai Gâdea. În cadrul acesteia, realizatorul emisiunii "În gura presei" a avut ocazia să facă o serie de comentarii referitoare la rezultatele anunţate, dar şi la felul în care au reacţionat liderii politici la aflarea lor.

În opinia lui Mircea Badea, cu toţii au "câştigat" într-un fel sau altul, însă Traian Băsescu are "un comportament de şmenar politic".

"Şi Băsescu are dreptate că a câştigat, evident şi ceilalţi au dreptate că au câştigat (...) Toată lumea a câştigat - toată lumea asta de-o vedem acuma la televizor (...) Ei au dreptate. Ei cu toţi sunt nişte câştigători. Sunt o clasă politică de câştigători. Şi aşa vor rămâne, indiferent cine câştigă electoral acum (...) Omul (n.r.- Traian Băsescu) are un comportament de şmenar politic. Am spus asta de un miliard de ori în cei cinci ani în care a fost preşedinte. El încearcă să-ţi întoarcă în faţă portofelul. Este ceea ce ştie el cel mai bine" , este de părere Mircea Badea.







Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close