Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Ce rost are să vorbim despre Videanu ca fiind un ministru? El e un bebel (VIDEO)

Mircea Badea: Ce rost are să vorbim despre Videanu ca fiind un ministru? El e un bebel (VIDEO)

Mircea Badea: Ce rost are să vorbim despre Videanu ca fiind un ministru? El e un bebel (VIDEO)
22 Apr 2010   •   23:51

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




O declaraţie a lui Adriean Videanu i-a atras atenţia lui Mircea Badea. Mai precis, faptul că, potrivit ministrului Economiei, poţi suporta mai uşor o bătaie primită de la "tată", Videanu făcând astfel referire la unele reproşuri făcute de preşedintele Traian Băsescu. În opinia lui Mircea Badea, nu mai are rost să discuţi despre Boc, Videanu sau Anastase, întrucât nu sunt decât nişte copilaşi, care declară ce le spune tatăl.

"Atunci când te bate tatăl, suporţi mai uşor... Ce rost mai are să vorbim noi atunci despre PD-L ca fiind un partid? Că nu e. Ce rost are să vorbim despre Videanu ca fiind un ministru? Că nu e. El e un bebel. El e un bebeluş, îl bate ta-su'. Ce rost are să vorbim despre Boc ca fiind primul-ministru al României? Ce sens are să vorbim despre aia, duduia aia absolut antipatică, Roberta Anastase? Ce rost are să vorbim despre ăştia? Despre ce declară... Păi ce declară? Ce le-a spus ta-su' să declare, că altfel le rupe capul. Nu e limpede?", este de părere Mircea Badea.







Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close