x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Mircea Badea: Dacă aș fi medic, jur că aș practica doar la privat

de A.M.P   •   29 Ian 2016   •   00:29
Mircea Badea a comentat, la ”În gura presei”, de la Antena 3, un articol publicat în Jurnalul Național despre dificultățile întâmpinate de medicii români care se supraspecializează în străinătate și se întorc apoi în țară.

Articolul intitulat ”Supraspecializați în Occident, ținuți pe tușă în România”, urmărește poveștile mai multor medici români care au fost nevoiți să aștepte luni întregi, ba chiar ani, în anumite cazuri, ca statul român să le echivaleze studiile.

”Eu dacă aș fi medic, jur că nu aș practica decât la privat. La privat e foarte simplu. Ai bani, te rezolv. Nu ai bani, fă bani și te rezolv după aia”, a spus Mircea Badea.

”Dintr-un milion de puncte de vedere mi se pare absolut îngrozitor să lucrezi pentru sistemul de stat din România. Primele două motive egal simistre: 1. sistemul în sine. 2. tona de lături pe care trebuie să o suport de la mentalul colectiv suprapoluat”, a mai spus Mircea Badea.
poza

Actualitate

Sinteza Zilei. Ministerul Sănătății va returna 500 de milioane de lei

Peste 100 de milioane de euro vor fi returnați de Ministerul Sănătății către bugetul de stat, după ce această sumă nu a fost distribuită spitalelor. Informația a fost prezentată joi, la ”Sinteza...

27 Oct 2016  •  22:57

poza

Show

Jojo, o graviduță sexy. Ce i-a spus Monica Anghel când a văzut-o îmbrăcată așa

Jojo, o graviduță sexy, deși mai are foarte puțin până va aduce pe lume cel de-al doilea copil al său. Vedeta a fost prezentă joi  seară la un eveniment monden, așa că a ales o ținută pe măsură. ...

27 Oct 2016  •  20:21

sati