Antena 3 Actualitate Mircea Badea: Dacă aș fi medic, jur că aș practica doar la privat

Mircea Badea: Dacă aș fi medic, jur că aș practica doar la privat

29 Ian 2016   •   00:29

Mircea Badea a comentat, la ”În gura presei”, de la Antena 3, un articol publicat în Jurnalul Național despre dificultățile întâmpinate de medicii români care se supraspecializează în străinătate și se întorc apoi în țară.

Articolul intitulat ”Supraspecializați în Occident, ținuți pe tușă în România”, urmărește poveștile mai multor medici români care au fost nevoiți să aștepte luni întregi, ba chiar ani, în anumite cazuri, ca statul român să le echivaleze studiile.

”Eu dacă aș fi medic, jur că nu aș practica decât la privat. La privat e foarte simplu. Ai bani, te rezolv. Nu ai bani, fă bani și te rezolv după aia”, a spus Mircea Badea.

”Dintr-un milion de puncte de vedere mi se pare absolut îngrozitor să lucrezi pentru sistemul de stat din România. Primele două motive egal simistre: 1. sistemul în sine. 2. tona de lături pe care trebuie să o suport de la mentalul colectiv suprapoluat”, a mai spus Mircea Badea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close