Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre candidaţi: Băsescu e "terminat", Geoană a venit cu "servita", Antonescu a intrat "la rupere" (VIDEO)

Mircea Badea, despre candidaţi: Băsescu e "terminat", Geoană a venit cu "servita", Antonescu a intrat "la rupere" (VIDEO)

Mircea Badea, despre candidaţi: Băsescu e "terminat", Geoană a venit cu "servita", Antonescu a intrat "la rupere" (VIDEO)
20 Noi 2009   •   23:53

După mult-aşteptata confruntare de la Palatul Parlamentului, Mircea Badea a analizat, în cadrul ediţiei de vineri a emisiunii "În gura presei", prestaţia fiecărui candidat care a luat parte la dezbatere.

Astfel, Mircea Badea a vorbit, pe rând, despre Traian Băsescu - actualul şef al statului şi candidat susţinut de PD-L la alegerile prezidenţiale -, Mircea Geoană - preşedintele PSD şi candidat al acestui partid la alegerile prezidenţiale - şi Crin Antonescu - preşedintele PNL şi candidat al acestui partid al alegerile prezidenţiale.

Pe scurt, în opinia lui Mircea Badea, Traian Băsescu este "terminat", Mircea Geoană a venit cu "servita", iar Crin Antonescu "a intrat la rupere".

Primul candidat a cărui prestaţie a trecut prin criticile lui Mircea Badea a fost Traian Băsescu.

"Băsescu - gârbovit, trist, epuizat, lipsit de inspiraţie, lipsit de vervă, lipsit de energie. N-a avut replică deloc, s-a enervat, a recurs la stereotipii şi, în principiu, n-a răspuns la întrebări. Mai mult decât atât, în câteva momente era absolut surprins că lumea nu tace ca să vorbească el (...) Traian Băsescu mi-a dat mie senzaţia, de fapt mi-a confirmat senzaţi ape care o aveam de foarte multă vreme, că este ter-mi-nat", şi-a început Badea analiza modului în care actualul şef al statului s-a comportat la confruntarea de la Parlament.

MIRCEA BADEA, DESPRE PRESTAŢIA LUI TRAIAN BĂSESCU LA CONFRUNTARE


Cel de-al doilea candidat despre care a vorbit Mircea Badea a fost liderul PSD, Mircea Geoană.

"Mircea Geoană ştie că nu face faţă într-un duel verbal. Ştie chestia asta. Nu are sprinteneală, spontaneitate... nu are. E greoi, e lent, nu poate. Şi atunci ce-a zis, domne, eu tre' să joc rolul omului care dispreţuieşte acest gen de vioiciune intelectuală. Eu tre' să par tipul serios, vizionar (...) A venit cu servita. Ţineţi minte, când ne pregăteam noi pentru teză, unii dintre noi scriau toate subiectele", este de părere Mircea Badea.

MIRCEA BADEA, DESPRE PRESTAŢIA LUI MIRCEA GEOANĂ LA CONFRUNTARE


Al treilea şi ultimul candidat care a participat la dezbatere a fost liderul PNL, Crin Antonescu, de asemenea analizat de Mircea Badea.

"Antonescu a intrat la rupere. Antonescu gândea că singura lui şansă este să fiu cât mai agresiv, cât mai vizibil, cât mai prezent, cât mai viu. (...) De ce? Pentru că stând, nu aduc voturi. Probabil Geoană are sondaje care îl plasează cumva pe locul II, deci în poziţie eligibilă pentru turul II, Antonescu - nu", susţine Mircea Badea.

MIRCEA BADEA, DESPRE PRESTAŢIA LUI CRIN ANTONESCU LA CONFRUNTARE




Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close