Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, dezvăluire "şoc": Şi eu am fost atacat energetic! (VIDEO)

Mircea Badea, dezvăluire "şoc": Şi eu am fost atacat energetic! (VIDEO)

Mircea Badea, dezvăluire "şoc": Şi eu am fost atacat energetic! (VIDEO)
18 Ian 2010   •   09:49

Atacurile energetice despre care vorbesc unii politicieni (şi nu numai) în ultima perioadă se pare că nu iartă pe nimeni. Dovadă stă realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea. În ediţia de duminică, acesta a făcut o dezvăluire "şoc": şi el a fost victima unui astfel de atac!

După ce a comentat câteva declaraţii făcute recent pe marginea acestui subiect, Mircea Badea le-a mărturisit telespectatorilor, în stilul său caracteristic, că se numără printre cei care cred în astfel de lucruri. Ba mai mult, că ar fi fost chiar atacat energetic.

Drept dovadă, el a făcut publică o fotografie în care se pot observa cu ochiul liber urmările atacului.

"Acum vă fac o dezvăluire: şi eu am fost atacat energetic! Şi nu o dată. Sunt oameni care îmi vor răul. Concurenţi de la alte posturi de televiziune. Chiar domnul Traian Băsescu, care a făcut spot cu mine în campanie electorală, îndemnând lumea să NU voteze televizorul. Deci, fiind un personaj, aşadar, cât se poate de important în plan public, şi eu am fost atacat energetic. Şi, în momentul unui astfel de atac, când eram mai atacat şi mai atacat aşa, un cetăţean mi-a făcut o fotografie. Şi-o să v-o prezint ca dovadă că atacurile energetice există şi că şi eu am fost ţinta unui astfel de atac", a mărturisit Mircea Badea.

Iată dovada:




"Observaţi privirea inteligentă şi mesajul viril pe care îl transmit prin intermediul imaginii. Nu? Sunt un bărbat bine, inteligent, cu o privire intensă...", a comentat apoi Badea.

Ulterior, el a făcut câteva precizări referitoare la adevărata sursă a fotografiei, explicând că totul a fost, în mod evident, o glumă.



Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Tu cum comentezi "atacurile energetice" din ultimul timp? Postează opinia ta în legătuă cu "Flacăra Violet" care "arde" în partide şi în declaraţiile politicienilor.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close