Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Eu locuiesc pe planeta maimuţelor unde eşti considerat "ajuns" dacă ai bani de o şaorma

Mircea Badea: Eu locuiesc pe planeta maimuţelor unde eşti considerat "ajuns" dacă ai bani de o şaorma

Mircea Badea: Eu locuiesc pe planeta maimuţelor unde eşti considerat "ajuns" dacă ai bani de o şaorma
Sursa foto: mircea badea
27 Mar 2009   •   23:30

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

?Sunt pur şi simplu şocat de dimensiunile acestor informaţii, pentru noi ăştia care locuim în Balta Albă cu părinţii. Eu locuiesc pe planeta maimuţelor, unde dacă ai bani de o şaorma, de benzină şi să-ţi plăteşti factura la telefonul mobil se cheamă că eşti ajuns. Dar apoi auzi că Ioana Băsescu a dat 700.000 de euro pentru un apartament fără finisaje?, a declarat Mircea Badea la emisiunea "În gura presei" de vineri.

Jurnalistul s-a referit la apartamentul cumpărat în urmă cu un an de Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui. Locuinţa face parte din complexul construit de Puiu Popoviciu, din zona fostului teren al Universităţii Agronomice.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close