Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Să aplicăm aceeași normă tuturor. Președintele de ce să aibă coloană?

Mircea Badea: Să aplicăm aceeași normă tuturor. Președintele de ce să aibă coloană?

Mircea Badea: Să aplicăm aceeași normă tuturor. Președintele de ce să aibă coloană?
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    26 Ian 2016   •   00:11

Mircea Badea a vorbit, luni, la Antena 3 , despre acuzațiile DNA la adresa fostului ministru de Interne şi senatorului Gabriel Oprea.

„Am înțeles că domnul Oprea a fost abuziv. Eu nu l-am simpatizat niciodată. Mi se pare extrem de valoroasă munca DNA care ne spune că este caz penal dacă ministrul de Interne are antemergător de la interne. Adică ministrul de Interne trebuie să stea la toate stopurile, când ajunge ajunge”, a spus Mircea Badea.

„Eu am propus să aplicăm aceeași normă tuturor. (... )Președintele de ce să aibă coloană? Adică de ce să se dea la o parte toată Valea Oltului că trece președintele spre Sibiu? Nu poate să stea în trafic? (...). De ce să aibă BMW-uri? N-au leafă? Să le dea mașini românești”, a adăugat el.

Gabriel Oprea, prima reacție la cererea de urmărire penală: Mă consider nevinovat

DNA a cerut luni aviz pentru urmărirea penală a fostului ministru de Interne şi senatorului Gabriel Oprea, acuzat de abuz în serviciu, pentru însoţirea deplasărilor sale de echipaje ale Poliţiei Rutiere, serviciu de care ar fi beneficiat ilegal şi procurorul general Tiberiu Niţu în baza unui protocol.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „În gura presei cu Mircea Badea”.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close