Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Noi avem senzaţia că totul ni se cuvine (VIDEO)

Mircea Badea: Noi avem senzaţia că totul ni se cuvine (VIDEO)

Mircea Badea: Noi avem senzaţia că totul ni se cuvine (VIDEO)
05 Mai 2010   •   23:52


?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




Pornind de la un articol referitor la negocierile cu FMI, Mircea Badea se întreabă, retoric, cine este, de fapt, personajul negativ în toată această poveste şi cum ar fi trebuit să procedeze Fondul în momentul în care România a cerut un împrumut.

"Guvernul Boc... ei sunt băieţi buni. Băsescu... e băiatul bun. Ăştia de la Fond, oameni răi frăţioare. Nu ştiu ce au cu România asta. Nu-mi dau seama. Nu ştiu, poate că România s-a dus la ei şi le-a cerut 20 de miliarde de euro? Să fie, eu ştiu, nişte oameni îngrijoraţi că nu-şi recuperează banii? Vorba aia, pentru poporul român trebuia să zică: Vă dăm dublu şi n-avem nicio pretenţie. Noi, aicea, unde milogeala devine cumva o mentalitate de stat. Adică, în momentul în care porneşti în viaţă, aici în ţărişoară, deja milogeala trebuie să fie undeva în ADN. Noi avem senzaţia că totul ni se cuvine...", este de părere Mircea Badea.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close