Antena 3 Actualitate Mircea Badea vrea să ne convingă că este un om rău. Şi cântă (VIDEO)

Mircea Badea vrea să ne convingă că este un om rău. Şi cântă (VIDEO)

05 Feb 2010   •   23:45
Mircea Badea vrea să ne convingă că este un om rău. Şi cântă (VIDEO)
Sursa foto: Badea

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.


Mircea Badea a vrut să ne demonstreze vineri seară cât este de rău. Pentru că a primit reproşuri că nu se îmbracă aşa cum vor stiliştii în emisiune, Badea a hotărât să lanseze un ?atac estetic? la adresa publicului. El a îmbrăcat o cămaşă în carouri, un sacou pepit şi a asortat o cravată verde electric. Şi, ca să ne convingă că este un om rău, a cântat şi o melodie. Cu chitara lui Rontzi, nepoţica sa.

?Sunt teroristul vizual. Am lansat un atac estetic la adresa publicului. M-am îmbărcat aşa pentru că sunt un om rău. Voi interpreta un cântec ca să vă arăt cât sunt de rău? a spus Badea.

Ce-a ieşit, vedeţi mai jos.


Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close