Antena 3 CNN Actualitate Mircea Beuran a încheiat un „protocol” de tăcere cu DNA. Ultimele declarații ale medicului

Mircea Beuran a încheiat un „protocol” de tăcere cu DNA. Ultimele declarații ale medicului

Medicul Mircea Beuran a lăsat de înțeles că ar avea o interdicție de a vorbi cu presa, din arestul la domiciliu la care a fost plasat, în dosarul în care este acuzat de luare de mită.

Mircea Beuran a încheiat un „protocol” de tăcere cu DNA. Ultimele declarații ale medicului
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Feb 2020   •   10:20

Zece mii de euro într-o cutie de cadouri de 35 de lei spun procurorii că ar fi luat Mircea Beuran de la un denunţător, despre care presa a scris că ar fi, de fapt, o doctoriţă care aspira la postul de asistent universitar la specializarea chirurgie generală, scrie Adevarul.

Citește și: Dezvăluiri exclusive despre denunțătoarea lui Beuran. Adina Anghelescu: „Doctorița Haiducu l-a rugat pe rectorul UMF să o ajute să rămână la Floreasca”

Aflat în arest la domiciliu, Mircea Beuran a făcut o singură declarație, la telefon:

„Odată cu continuarea acestei investigaţii nu am ce declaraţii să fac. De asta. Deci este un protocol pe care îl respect cu desăvârşire. Vă mulţumesc foarte mult”, a fost tot de a declarat medicul în legătură cu acuzaţiile care i se aduc. 

Citește și: Detalii exclusive din referatul DNA: Cutia cu șpaga pentru Beuran a costat 35 de lei

Nici avocatul acestuia, Marian Nazat, nu a dorit să ofere mai multe informaţii. Întrebat dacă va formula contestaţie împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti de plasare în arest la domiciliu a clientului său, avocatul a răspuns: „Mai vedem…La revedere!”. 


 

×
Subiecte în articol: Mircea Beuran beuran mita
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close