Antena 3 CNN Actualitate Miron Cozma s-a ales cu un nou dosar penal: Este acuzat că a încălcat o interdicţie a instanţei din 2007

Miron Cozma s-a ales cu un nou dosar penal: Este acuzat că a încălcat o interdicţie a instanţei din 2007

Miron Cozma s-a ales cu un nou dosar penal. Fostul lider al minerilor este acuzat că a încălcat o interdicţie a instanţei, din 2007, aceea de a intra în Petroşani.

Miron Cozma s-a ales cu un nou dosar penal: Este acuzat că a încălcat o interdicţie a instanţei din 2007
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Feb 2011   •   20:37

Miron Cozma a fost oprit de poliţişti marţi seară, în jurul orei 20:30. Era un filtru al poliţiei rutiere. A fost oprit alături de mai mulţi şoferi. Pe DN 66, în zona Defileului Jiului. Nu încălcase vreo regulă iar poliţia spune că era vorba de un control de rutină.

Fostul lider al minerilor se întoarcea de la înmormântarea celor cinci mineri. După ce l-au verificat politistii au văzut că în drumul lui a trecut pe acea bandă care aparţine administrativ de oraşul Petroşani. Este vorba de o porţiune de câteva sute de metri. Aşa că i-au făcut dosar penal ce a fost trimis la parchet. Miron Cozma riscă intre 3 si 6 luni de inchisoare pentru încălcarea interdicţiei.

“Atenţie, eu nu am intrat în Petroşani. Admiţând prin absurd că a fost o anumită zonă, eu am trecut, nu m-am oprit nicio secundă. Nu aveau dreptul să mă oprească. Eu m-am considerat reţinut la acel moment fiindcă aşa spune legea. Eu nu am făcut nimic”, a declarat, telefonic, Miron Cozma.

×
Subiecte în articol: Miron Cozma dosar penal incalcare
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close