Antena 3 CNN Actualitate "Nu ar fi consumat niciodată alcool!". Mister în jurul morţii Sarei, eleva moartă la o petrecere într-un apartament din Braşov

"Nu ar fi consumat niciodată alcool!". Mister în jurul morţii Sarei, eleva moartă la o petrecere într-un apartament din Braşov

Se adâncește misterul morții Sarei, adolescenta de 15 ani din Brașov care și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul al 8 al unui bloc.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2024   •   07:45

În vreme ce vecinii spuneau că la petrecerea din apartamentul verișoarei s-ar fi consumat mult alcool, apropiații cred că fata nu ar fi băut. Deși părea un copil vesel și plin de viață, prietenii bănuiesc că Sara ar fi putut ascunde o depresie care să o fi împins spre sinucidere. Vă avertizăm că urmează imagini şi informații cu un puternic impact emoțional.

"În niciun caz nu era genul care să bea. Era o fată cuminte. Era fericită. Ea nu ar fi consumat alcool. Niciodată. Noi ne ştim cu verişoara ei, care este deocamdată în spital", au povestit câteva adolescente, prietene cu verişoara Sarei.

Tinerii care au participat la petrecere au povestit anchetatorilor că la chef s-ar băut alcool, dar acum procurorii vor să afle dacă tinerii ar fi consumat și substanțe interzise.

"Ce știm este că s-ar fi consumat alcool la adunarea respectivă. S-a deschis dosar penal și se efectuează investigații cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă. Se efectuează audieri ale persoanelor implicate și, desigur, se fac actele medico-legale care se impun", a declarat Radu Nastac, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Până când ancheta va face lumină, în acest caz, o întreagă comunitate plânge moartea Sarei. Un mic altar a fost creat în fața blocului unde a avut loc tragedia.

"Era un copil foarte vesel tot timpul, tot timpul. Îi ziceam Săruca mea. Nici nu-mi vine să zic că era pentru că acest copil e încă proaspăt așa, nu știu, chiar vineri și joi am vorbit cu ea, un copil sensibil, un copil micuţ, un copil firav, un copil frumos. Eu cred că a fost un accident. Asta cu sinuciderea nici nu o iau în calcul", a precizat Ionela Holban, diriginta Sarei.

Trupul neînsuflețit al fetei va fi ridicat marți de la Serviciul de Medicină Legală, apoi familia și apropiații se vor pregăti de înmormântare.

×
Subiecte în articol: Brașov IPJ Braşov Poliția Română
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close