Antena 3 CNN Actualitate Mitrea, implicat într-un accident rutier. Senatorul PSD a rămas fără permis

Mitrea, implicat într-un accident rutier. Senatorul PSD a rămas fără permis

Mitrea, implicat într-un accident rutier. Senatorul PSD a rămas fără permis
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    07 Feb 2012   •   18:45
Update 20.10 - Miron Mitrea a rămas fără carnet, în urma accideintului rutier produs marţi în Capitală, potrivit unor surse din apropierea senatorului PSD, citate de Mediafax.

Bărbatul cu fractură de antebraţ care a venit, marţi, la Spitalul Floreasca însoţit de Miron Mitrea a fost audiat de Poliţie, declarând că a căzut speriat de claxonul maşinii, potrivit aceloraşi surse. Victima a fost internată la secţia de ortopedie a spitalului Floreasca.

"Miron Mitrea venea cu autoturismul pe Bulevardul Ion Mihalache şi a observat doi bărbaţi traversând. El a frânat, dar roţile au prins o porţiune de gheaţă, iar maşina nu a putut opri în timp util. Astfel, Miron Mitrea a claxonat, iar unul dintre cei doi bărbaţi a reuşit să traverseze la timp. Celălalt bărbat s-a speriat după claxon, a alunecat şi a căzut, atingând maşina", au declarat sursele.



Senatorul PSD Miron Mitrea a fost implicat marţi într-un accident rutier, în zona Bulevardului Mihalache din Bucureşti, în urma căruia o persoană a fost rănită, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

În urma accidentului, victima a fost transportată la Spitalul Universitar din Bucureşti pentru îngrijiri medicale.

Potrivit procedurii, Miron Mitrea a fost testat de poliţişti pentru a se stabilit dacă a consumat alcool, iar rezultatul a fost zero.

Victima ar fi alunecat şi s-ar fi sprijinit de autoturismul condus de senator, conform surselor citate.

Brigada Rutieră va înainta dosarul în care Mitrea este cercetat pentru vătămare corporală din culpă către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, având în vedere calitatea sa de senator.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close