Antena 3 CNN Actualitate Mobila extravagantă, pe placul românilor: Dau zeci de mii de lei pe şemineuri 3D

Mobila extravagantă, pe placul românilor: Dau zeci de mii de lei pe şemineuri 3D

Mobila extravagantă, pe placul românilor: Dau zeci de mii de lei pe şemineuri 3D
Sursa foto: Foto: openwalls.com
04 Sep 2011   •   23:27

Românul pare să nu renunţe la mofturi, oricât de lungă ar fi criza. Când e vorba de mobilă şi decoraţiuni interioare, oamenii se uită întâi la inovaţiile din domeniu şi abia apoi la preţ. Sunt dispuşi să scoată zeci de mii de lei din buzunare pentru a avea o masă din zambilă de apă sau un şemineu 3D.

George Turcanu importă de câţiva ani mobilă din Vietnam. Însă nu orice fel de mobilă, ci făcută manual, din lemn de acacia şi zambilă de apă, o plantă care creşte numai în sudul Asiei. Iar preţurile sunt pe măsură: de la 300 de lei pentru un scaun, până la 7.000 de lei un set cu canapea, două fotolii şi o măsuţă. Nu duce însă lipsă de clienţi.

Aduce mobilier pentru toată casa, dar şi tablouri, vaze sau machete ale unor vapoare celebre. Toate făcute manual, cu multă răbdare şi iscusinţă. Iar comenzile curg una după alta. Iar asta pentru că românilor le place tot ce e nou sau deosebit.

Unii oameni au început chiar să se gândească la iarnă. Iar noutăţile de pe piaţă nu sunt puţine. Şemineurile 3D atrag oamenii ca un magnet. Mulţi şi-au dat deja comandă, deşi preţul este destul de piperat.

Un şemineu 3D costă cel puţin 1.600 de lei. Dar poate ajunge şi la 30.000 de lei, în funcţie de performanţe, model şi manoperă.

Nici accesoriile nu sunt lăsate la urmă. Obiectele de decor din onix sau palmier, perdelele din in thailandez sau lenjeria din lână elveţiană sunt şi ele la mare căutare.



×
Subiecte în articol: mobila economie comanda pat mobilier
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close