Antena 3 CNN Actualitate Motivul pentru care Mircea Badea a decis să se mute de acasă (VIDEO)

Motivul pentru care Mircea Badea a decis să se mute de acasă (VIDEO)

Motivul pentru care Mircea Badea a decis să se mute de acasă (VIDEO)
Sursa foto: badea
02 Mar 2010   •   23:58

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.






Mircea Badea a povestit motivul pentru care a decis să se mute de acasă. El spune că întâmplarea care l-a făcut să ia decizia vieţii lui s-a întâmplat în timp ce dormea.

?Mă mut de acasă. Azi m-am decis, îmi cupărasem deja casă. Mă mut. Am decis. Mi-am dat seama că statul cu părinţii este periculos. Pentru părinţi. Am trăit cel mai tare moment din viaţa mea. Mi-am dat seama că în 36 de ani nu am trăit un moment mai fabulos? spune Badea.

?Eu azi dimineaţă dormeam. Vă spun din relatările mamei mele. Sună la uşă. Deschide mama. O doamnă bine îmbrăcată, la vreo 50 de ani, cu un buchet de flori şi o pungă. ?Sunt o profesoară de română de la un liceu foarte bun din Capitală şi vreau să vă spun ceva despre băiatul dumneavoastră. Băiatul dumneavoastră vine deseori pe la mine, pe la 4 dimineaţa. Nu face absolut nimic. E foarte discret. Pe mine nu mă deranjează că vine. Dar mă deranjează că spune lucruri mincinoase despre mine pe post!? povesteşte el.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close