Antena 3 CNN Actualitate Mugur Ciuvică, despre cartea lui Daniel Morar: "Ne spune acum ce spuneam noi în urmă cu 15 ani la Antena 3"

Mugur Ciuvică, despre cartea lui Daniel Morar: "Ne spune acum ce spuneam noi în urmă cu 15 ani la Antena 3"

Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice (GIP), a explicat că fostul şef al DNA şi judecător CCR, Daniel Morar, a dezvăluit în cartea sa ceea ce noi spuneam în urmă cu 15 ani, aici, la Antena 3.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Dec 2022   •   13:28

"El vine după 15 ani şi ne spune, scrie în carte, în 700 de pagini, pare o poveste diluată, o ciorbă lungă, ceea ce noi spuneam aici, la televiziunea asta, atunci o spuneam că se întâmplă şi veneau ei să ne bage la puşcărie pentru că spuneam atunci ce spune Gigel ăsta acum.

Pe el nu cred că o să îl bage la puşcărie, dar practic, ideea nu e rea că recunoaşte, însă mă gândeam aşa: 700 de pagini. A fost un predecesor al lui Daniel Morar, care a rezolvat problema asta într-o propoziţie simplă: Am fost un dobitoc. A zis-o Postelnicu, care era un fel de Daniel Morar în vremea lui Ceauşescu. Şi l-a întrebat lumea la proces: de ce ai făcut nenorocirile alea şi l-ai ascultat pe Ceauşescu? Am fost un dobitoc.

Ăstălalt a trebuit să scrie 700 de pagini ca să spună practic acelaşi lucru cu Postelnicu. La Postelnicu a fost mult mai sintetic. 700 de pagini să spui că ai făcut nenorociri pe vremea lui Băsescu.

Pentru telespectatorii de la Antena 3 sigur nu e nimic nou. Pentru protocoale (n.r. eliminarea protocoalelor între DNA şi serviciile de informaţii), adevărul este că meritul extraordinar îl are doamna de la Cluj, Gârbovan, şi încă vreo două judecătoare care au insistat foarte mult, că de protocoale se ştia, pentru desecretizare şi pentru anulare", a declarat Mugur Ciuvică.

×
Subiecte în articol: mugur ciuvica Daniel Morar
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close