Antena 3 CNN Actualitate Mureş: Deal transformat în pârtie de către localnicii entuziasmaţi

Mureş: Deal transformat în pârtie de către localnicii entuziasmaţi

Mureş: Deal transformat în pârtie de către localnicii entuziasmaţi
Sursa foto: Foto: curlerchik.blogspot.com
05 Feb 2012   •   22:39

Zeci de oameni din judeţul Alba au ieşit să se bucure de zăpadă. Nu pe o pârtie însă, ci pe un deal. Mult prea încântaţi de peisaj, oamenii uită unde se află. Fără echipament de protecţie dar cu mult curaj, toţi se avântă pe pârtia improvizată. Mulţi copii din Mureş au experimentat şi ei săptămâna trecută săniuşul pe uliţă şi s-au ales cu vânătai zdravene.Tot atunci, un copil din Suceava a murit la derdeluş.

Râsetele zecilor de oameni adunaţi pe pârtia improvizată din Alba răsună de departe. Toţi se bucură de o zi frumoasă de iarnă. Şi nu iau în calcul deloc faptul că se dau cu sania şi schiurile pe un deal acoperit cu zăpadă şi nu pe o pârtie special amenajată.

Cu mic cu mare, părinţi şi copii, toţi s-au înghesuit pe "pârtie". Pericolele însă, erau şi ele, la tot pasul. Dealul este chiar pe margina unei şosele pe care se mai regăsesc din loc în loc şi indicatoare. Amatorii de senzaţii tari mai că au parte de curse de off road pe zăpadă.

Chit că mulţi conştientizează pericolul la care se expun, urcă de fiecare dată cu aceeasi voioşie pe deal pentru încă o tură cu sacul, colacul, sania sau schiurile.

Aşadar distracţia e în toi la Alba dar, se pare că nimeni nu scapă fără vânătăi.

 


×
Subiecte în articol: Alba zapada curaj partie
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close