Antena 3 CNN Actualitate Naistul Nicolae Voiculeţ va susţine un concert umanitar, impresionat de cazul Norei

Naistul Nicolae Voiculeţ va susţine un concert umanitar, impresionat de cazul Norei

Naistul Nicolae Voiculeţ va susţine un concert umanitar, impresionat de cazul Norei
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    24 Dec 2013   •   21:14

Naistul Nicolae Voiculeţ s-a oferit marţi, la Antena 3, să susţină un concert umanitar, impresionat de cazul Norei, fetiţa de 3 ani care a fost diagnosticată cu paralizie cerebrală, şi nu poate să meargă singură.

"Trebuie vorbit şi cu şeful de la Casa de Sănătate, dar promit că fac un concert acasă cu orchestra mea acasă. Eu vreau să fac un concert şi să strângem aceşti bani pentru copil. În ianuarie se va întâmpla asta", a spus Nicolae Voiculeţ, marţi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

O familie din Cluj trăieşte zi de zi cu teama că fiica lor nu va merge niciodată fără ajutor. Nora a fost diagnosticată cu paralizie cerebrală, astfel că are o singură şansă la o viaţă normală: o intervenţie chirurgicală în Statele Unite ale Americii.

I-ar putea salva viaţa, dar costă peste 60.000 de dolari, bani pe care familia nu-i are, iar statul român nu face nimic altceva decât să spulbere speranţele părinţilor că-şi vor mai recupera vreodată copilul.

Vă propunem să le întindem noi o mână de ajutor, să-i oferim Norei şansa de a putea merge fără ajutorul părinţilor. Putem să demonstrăm încă o dată că "Împreună suntem şi mai buni!".

Nora Naghi are doar 3 ani şi 3 luni, iar părinţii ei s-au bucurat de primul zâmbet, de primele cuvinte, nu şi de primii paşi. Pentru că Nora nu i-a putut face singură.


Cei care vor să o ajute pe Nora pot depune bani în conturile de mai jos


Cont în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500, deschis la BRD GSG SMCC

Cont în euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500 deschis la BRD GSG SMCC Cod SWIFT: BRDEROBU, Cod BIC: BRDEROBUXXX 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close