Antena 3 CNN Actualitate Neamţ. O tânără a încercat să se sinucidă aruncându-se în Bistriţa

Neamţ. O tânără a încercat să se sinucidă aruncându-se în Bistriţa

Neamţ. O tânără a încercat să se sinucidă aruncându-se în Bistriţa
Sursa foto: Foto: Observator
04 Dec 2010   •   19:58

O tânără de 28 de ani s-a aruncat în Bistriţa după o ceartă cu iubitul. Minutele care au urmat şi care puteau fi ultimele din viaţa ei au fost filmate de un trecător care nu s-a încumetat să se arunce după ea, dar a sunat la 112. Fata a fost salvată de pompieri, dar şi de haina cu care era îmbrăcată si care a ţinut-o la suprafaţă.

Sunt minute cumplite în care femeia încearcă să supravieţuiască după ce a vrut să moară. Se luptă să nu îngheţe şi să nu fie luată de curenţii puternici. Imaginile au fost surprinse de un localnic. Bărbatul nu a văzut-o pe tânără când s-a aruncat dar a ajuns imediat după. Probabil îngrozit de cele 3 grade de afară şi de apa care părea îngheţată, omul a filmat în aşteptarea salvatorilor. Din fericire, erau aproape.

Geaca de fâş a salvat-o pe tânără. S-a umflat în apă şi a ţinut-o la suprafaţă ca un colac de salvare. Altfel, nu ar fi avut nicio şansă, ar fi fost înghiţită de apa adâncă de zece metri. Când a ajuns la spital, fata era în stare de şoc.

Tânăra de 28 de ani a încercat să se sinucidă după ce, de dimineaţă s-a certat cu iubitul ei. Se pare că amândoi băuseră. Fata l-a ameninţat că-şi va pune capăt zilelor şi... a plecat. A vrut iniţial să se arunce în Bistriţa de pe pod. Apoi, s-a răzgândit. A coborât pe pilon şi s-a aruncat iar curenţii au dus-o imediat în mijlocul apei.

 


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close