Antena 3 CNN Actualitate Neamţ. Paradă a motocicliştilor şi acrobaţii de senzaţie pentru conştientizarea în trafic (VIDEO)

Neamţ. Paradă a motocicliştilor şi acrobaţii de senzaţie pentru conştientizarea în trafic (VIDEO)

Neamţ. Paradă a motocicliştilor şi acrobaţii de senzaţie pentru conştientizarea în trafic (VIDEO)
Sursa foto: moto
16 Mai 2010   •   13:51

Motoare turate la maximum, senzaţii tari şi multă adrenalină. De asta au parte în acest sfârşit de săptămână cei care ajung la Piatra Neamţ. De data aceasta nu vorbim despre o competiţie, ci despre un semnal de alarmă tras de motociclişti. Bikerii, din ţară şi din străinătate, au vrut să arate încă o dată, că şi ei există în trafic. Iar după ce şi-au atins scopul, au oferit celor strânşi în centrul oraşului, un adevărat spectacol pe două roţi.

Mersul pe motocicletă a devenit un adevărat mod de viaţă pentru tot mai mulţi tineri. Nu există oraş în care să nu fie un club al celor pasionaţi de bolizii pe două roţi. La Piatra Neamţ, zilele acestea şi-au dat întâlnire motociclişti din toată ţara, care au venit să demonstreze că reprezintă un segment important în trafic.

Spectacolul pe două roţi a atins cote maxime. Publicul i-a urmărit pe bikeri cu sufletul la gură.

Cele mai mule aplauze le-au primit doi motociclişti din Ungaria, atât de pasionaţi de motoarele lor, încât au devenit adevăraţi cascadori.

Parada motocicliştilor a deschis o nouă campanie iniţiată de Poliţia Rutieră pentru conştientizarea şoferilor cu privire la respectul pe care trebuie să-l acorde motocicliştilor în trafic.



Antena 3




×
Subiecte în articol: motociclisti parada adrenalina
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close