Antena 3 Actualitate IML: Nelu Ploieșteanu era infectat cu SARS-CoV-2 la momentul decesului. Artistul va fi înmormântat după protocolul COVID

IML: Nelu Ploieșteanu era infectat cu SARS-CoV-2 la momentul decesului. Artistul va fi înmormântat după protocolul COVID

de Laura Dinu    |    06 Apr 2021   •   13:10
IML: Nelu Ploieșteanu era infectat cu SARS-CoV-2 la momentul decesului. Artistul va fi înmormântat după protocolul COVID
Sursa foto: Agerpres

Rudele regretatului artist, Nelu Ploieșteanu, au ajuns la IML pentru a ridica trupul neînsuflețit al cântărețului. Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat după protocolul COVID. Rezultatele analizelor au atestat că artistul avea coronavirus în momentul decesului.

Fiicele artistului așteaptă, în acest moment, să fie finalizate toate formalitățile pentru a putea ridica trupul neînsuflețit al tatălui lor și a pleca direct spre Cimitirul Străulești, acolo unde Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat după protocolul COVID. 

În urma autopsiei și a prelevării de țesut, diagnosticul a fost: pozitiv coronavirus. Cu alte cuvinte, sicriul va pleca sigilat către cimitir, iar la înmormântare vor avea voie maximum 16 persoane. 

Nelu Ploieșteanu va fi îngropat în cavoul în care a fost depus fiul său

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat la Cimitirul Străulești 2, în locul de veci unde a fost depus fiul său. Mihăiță, băiatul lui Nelu Ploieșteanu, a murit în urmă cu doi ani, la vârsta de 32 de ani. El avea grave probleme de sănătate și era imobilizat la pat.

Care a fost ultima dorinţă a lui Nelu Ploieşteanu. Cântăreţul a murit cu un regret în suflet

Interpretul de muzică lăutărească avut un mare regret. Nelu Ploieşteanu a murit cu părerea de rău. El era foarte îndurerat. În ultimele zile, era supărat pentru că nu a reuşit să ajungă la mormântul fiului său.

Artistul a rugat-o pe fiica lui să meargă la mormântul băiatului şi să aprindă o lumânare, imediat ce se termină carantina în judeţul Iflov.

Nu a crezut în virus

Artistul a fost inițial diagnosticat cu COVID-19, a fost internat însă a plecat din spital pe semnătură. La doar câteva zile, a ajuns din nou la spital, de data aceasta în stare gravă, iar medicii au fost nevoiți să îl intubeze deoarece avea o saturație extrem de mică. 

”Nea Nelu s-a îmbolnăvit la începutul săptămânii, a fost internat 48 de ore, și cred că făcea parte din categoria bolnavilor ”Toma Necredinciosul”, care a negat virusul și existența lui. De altfel și mie îmi spunea că nu e decât o răceală, motiv pentru care a plecat pe propria semnătură din spital. 

Starea lui se agravase, avea nevoie de un Computer Tomograf pentru ca medicii să detecteze cât de grav sunt afectați plămânii, însă Nea Nelu a refuzat. A plecat pe semnătură, a ajuns acasă miercuri seara, starea lui s-a agravat foarte tare, până când saturația de oxigen a ajuns la 50%, practic nu mai putea respira. Atunci au chemat ambulanța și a fost din nou transportat la spital. 

Din nefericire a ajuns intubat într-un timp foarte scurt, cu șanse extrem de mici de supraviețuire”, povestea, la acel moment, Mara Bănică, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Nelu Ploiesteanu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close