Antena 3 CNN Actualitate IML: Nelu Ploieșteanu era infectat cu SARS-CoV-2 la momentul decesului. Artistul va fi înmormântat după protocolul COVID

IML: Nelu Ploieșteanu era infectat cu SARS-CoV-2 la momentul decesului. Artistul va fi înmormântat după protocolul COVID

Rudele regretatului artist, Nelu Ploieșteanu, au ajuns la IML pentru a ridica trupul neînsuflețit al cântărețului. Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat după protocolul COVID. Rezultatele analizelor au atestat că artistul avea coronavirus în momentul decesului.

IML: Nelu Ploieșteanu era infectat cu SARS-CoV-2 la momentul decesului. Artistul va fi înmormântat după protocolul COVID
Sursa foto: Agerpres
de Laura Dinu    |    06 Apr 2021   •   13:10

Fiicele artistului așteaptă, în acest moment, să fie finalizate toate formalitățile pentru a putea ridica trupul neînsuflețit al tatălui lor și a pleca direct spre Cimitirul Străulești, acolo unde Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat după protocolul COVID. 

În urma autopsiei și a prelevării de țesut, diagnosticul a fost: pozitiv coronavirus. Cu alte cuvinte, sicriul va pleca sigilat către cimitir, iar la înmormântare vor avea voie maximum 16 persoane. 

Nelu Ploieșteanu va fi îngropat în cavoul în care a fost depus fiul său

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat la Cimitirul Străulești 2, în locul de veci unde a fost depus fiul său. Mihăiță, băiatul lui Nelu Ploieșteanu, a murit în urmă cu doi ani, la vârsta de 32 de ani. El avea grave probleme de sănătate și era imobilizat la pat.

Care a fost ultima dorinţă a lui Nelu Ploieşteanu. Cântăreţul a murit cu un regret în suflet

Interpretul de muzică lăutărească avut un mare regret. Nelu Ploieşteanu a murit cu părerea de rău. El era foarte îndurerat. În ultimele zile, era supărat pentru că nu a reuşit să ajungă la mormântul fiului său.

Artistul a rugat-o pe fiica lui să meargă la mormântul băiatului şi să aprindă o lumânare, imediat ce se termină carantina în judeţul Iflov.

Nu a crezut în virus

Artistul a fost inițial diagnosticat cu COVID-19, a fost internat însă a plecat din spital pe semnătură. La doar câteva zile, a ajuns din nou la spital, de data aceasta în stare gravă, iar medicii au fost nevoiți să îl intubeze deoarece avea o saturație extrem de mică. 

”Nea Nelu s-a îmbolnăvit la începutul săptămânii, a fost internat 48 de ore, și cred că făcea parte din categoria bolnavilor ”Toma Necredinciosul”, care a negat virusul și existența lui. De altfel și mie îmi spunea că nu e decât o răceală, motiv pentru care a plecat pe propria semnătură din spital. 

Starea lui se agravase, avea nevoie de un Computer Tomograf pentru ca medicii să detecteze cât de grav sunt afectați plămânii, însă Nea Nelu a refuzat. A plecat pe semnătură, a ajuns acasă miercuri seara, starea lui s-a agravat foarte tare, până când saturația de oxigen a ajuns la 50%, practic nu mai putea respira. Atunci au chemat ambulanța și a fost din nou transportat la spital. 

Din nefericire a ajuns intubat într-un timp foarte scurt, cu șanse extrem de mici de supraviețuire”, povestea, la acel moment, Mara Bănică, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Nelu Ploiesteanu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close