Antena 3 CNN Actualitate Nicolas Cage, invitat special la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran

Nicolas Cage, invitat special la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran

Nicolas Cage, invitat special la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran
Sursa foto: Foto: Video News
01 Noi 2010   •   11:03

Românii au fost atraşi şi anul acesta de Halloween. Vampirii, vrăjitoarele sau fantomele au sărbătorit în toate cluburile din ţară. Dovlecii n-au lipsit nici de la Castelul Bran, unde invitatul special a fost actorul Nicolas Cage.

Actorul american a intrat în jocul ielelor de la Castelul Bran. Asemenea personajului Johnny Blaze, căruia i-a dat viaţă în filmul Ghost Rider, Nicolas Cage nu s-a lăsat intimidat de duhurile întunericului.

Vlad Ţepeş şi ielele nu l-au speriat doar pe american, ci pe toţi turiştii care au vizitat cetatea medievală. Organizatorii au avut însă grijă ca toţi să scape teferi din mâinile ielelor.

Toţi cei care au trecut pragul Castelului Bran au putut vizita temniţa cetăţii. Acolo a fost amenajat un bar de la care şi-au putut lua un cocktail "mortal".

Castelul lui Dracula din Pasul Tihuţa a fost şi el vizitat de turişti dornici să petreacă Halloween-ul într-un cadru cât mai original.

Costumaţi în drăcuşori, îngeri, vrăjitoare sau vampiri, turiştii au petrecut până noaptea târziu în faţa focului de tabără.

Nicolas Cage, la Castelul Bran



×
Subiecte în articol: Nicolas Cage Castelul Bran Halloween
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close