Antena 3 CNN Actualitate Nicușor Dan a găsit ”vinovatul” în cazul copilului rănit de statuia din Primăria Capitalei: ”Am decis înlocuirea lui!”

Nicușor Dan a găsit ”vinovatul” în cazul copilului rănit de statuia din Primăria Capitalei: ”Am decis înlocuirea lui!”

Nicușor Dan a găsit vinovatul pentru accidentul în care un copil a fost grav rănit în incinta Primăriei Capitalei. Edilul spune că l-a concediat pe șeful Serviciului Sănătate și Securitate în Muncă din cadrul Primăriei Municipiului București, ”pentru deficiențe în activitate”, și susține că este posibil să ia și alte măsuri.

Nicușor Dan a găsit ”vinovatul” în cazul copilului rănit de statuia din Primăria Capitalei: ”Am decis înlocuirea lui!”
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Laura Dinu    |    26 Aug 2022   •   15:04

”În urma accidentului din 22 august din holul Primăriei Capitalei și a concluziilor preliminare ale anchetei administrative interne, am decis înlocuirea șefului Serviciului Sănătate și Securitate în Muncă din cadrul Primăriei Municipiului București, pentru deficiențe în activitate. Ancheta internă continuă și, în funcție de rezultatele ei, este posibil să iau și alte măsuri administrative. În paralel, reprezentanții PMB au furnizat informații pentru ancheta Poliției legată de acest eveniment.

Am păstrat permanent, încă de luni, o comunicare cu Spitalul „Grigore Alexandrescu”, unde se află internat copilul. Din informațiile primite, băiatul a fost operat pe data de 24 august 2022, iar starea lui de sănătate s-a îmbunătățit treptat față de ziua accidentului. Îi doresc multă sănătate și îmi doresc să aflăm în continuare numai vești bune de la spital”, scrie Nicușor Dan pe o rețea socială. 

În urma accidentului din 22 august din holul Primăriei Capitalei și a concluziilor preliminare ale anchetei...

Publicată de Nicușor Dan pe Vineri, 26 august 2022

Amintim că băiatul se afla cu tatăl său, în urmă cu câteva zile, în clădirea Primăriei Capitalei. La un moment dat, copilul s-a urcat pe o coloană decorativă și s-a prăbușit cu tot cu ea.

Reprezentanții primăriei au transmis că respectiva coloană a fost amplasată în 2016, când a fost renovată clădirea. În replica, fostul edil anunță că era acolo din 2010. Opera de artă, care se ținea într-o tijă de fier-beton, poartă semnătura sculptorului Florin Codre: "Simfonia roz".

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan
Parteneri
Horoscop 11-31 decembrie 2023, Cristina Demetrescu. Gemenii au regrete
x close