Antena 3 CNN Actualitate Nicuşor Dan anunţă achiziţia unui tomograf pentru arbori: "Nu avem specialişti care să ne spună dacă un copac e bolnav sau nu”

Nicuşor Dan anunţă achiziţia unui tomograf pentru arbori: "Nu avem specialişti care să ne spună dacă un copac e bolnav sau nu”

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a anunţat intenția de achiziție a unui tomograf pentru arbori. Procedurile sunt în derulare şi potrivit edilului vor fi angajați şi specialişti în Direcția de Mediu pentru evaluarea stării de sănătate a copacilor din Bucureşti.

Nicuşor Dan anunţă achiziţia unui tomograf pentru arbori: "Nu avem specialişti care să ne spună dacă un copac e bolnav sau nu”
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    07 Sep 2021   •   18:09

Nicuşor Dan a anunţat marţi, că a apelat la o achiziție externă pentru un tomograf de arbori care, prin intermediul unor specialişti de mediu, să se determine starea de "sănătate" a copacilor.

„Nu avem, în opinia mea, nu avem specialişti în Direcţia de Mediu care să ne spună dacă un copac e bolnav sau nu şi dacă este un risc să cadă sau nu. Şi atunci am apelat la o achiziţie externă, care din păcate a durat mai mult decât ne-am aşteptat. Şi acelaşi lucru pentru achiziţia de tomograf. După cum ştiţi, noi avem tomografe la companiile municipale, numai că nu e legal să le transferăm la Municipalitate”, a precizat Nicușor Dan, în timpul ședinței CGMB de marți, potrivit Agerpres.ro.

În ceea ce privește Parcul Cişmigiu, Nicuşor Dan a precizat că dacă se va face o reamenajare, trebuie angajați specialişti care să facă un plan.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan tomograf copaci primar general
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close