Antena 3 CNN Actualitate Ninge din nou în Capitală! Meteorologii anunță temperaturi mai mici cu 15 grade decât normalul perioadei

Ninge din nou în Capitală! Meteorologii anunță temperaturi mai mici cu 15 grade decât normalul perioadei

Ninge din nou în Capitală! Meteorologii anunță temperaturi mai mici cu 15 grade decât normalul perioadei
17 Mar 2018   •   11:15

Schimbare dramatică a vremii în acest weekend și temperaturi extreme. Ploile, lapovița și ninsoarea vor acoperi treptat întreaga țară. Vremea se răcește accentuat, avertizează meteorologii. După câteva zile cu soare și temperaturi de 20 de grade vine din nou frigul.

Temperaturile vor coborî din nou până la limita înghețului, se întorc și ninsorile. Meteorologii au emis deja atenționări de cod galben care intră în vigoare chiar astăzi. E foarte posibil ca prognoza să se înrăutățească. 

"Sâmbătă, în jurul prâzului, așteptăm cam 17-18 grade, dar de mâine și în Capitală vremea se va schimba radical. Nu vor fi mai mult de 4-5 grade la orele prânzului, iar temporar se vor semnala precipitații, la început sub formă de ploaie, apoi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, ce vor favoriza depunerile de polei", conform specialiștilor ANM. 

"Din această după-amiază, de la orele 14, și până mâine dimineață la orele 8 va fi în vigoare o atenționare meteorologică de cod galben ce vizează ploile însemnate cantitativ. Zonele afectate de această atenționare vor fi Banatul, Crișana, Maramureș, zona Carpaților Occidentali, dar și sud-vestul Transilvaniei". 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close