Antena 3 CNN Actualitate Ninsoarea le-a prelungit vacanţa. Peste 10.000 de turişti, blocaţi în staţiunile româneşti

Ninsoarea le-a prelungit vacanţa. Peste 10.000 de turişti, blocaţi în staţiunile româneşti

Ninsoarea le-a prelungit vacanţa. Peste 10.000 de turişti, blocaţi în staţiunile româneşti
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Ian 2012   •   07:28

10.000 de oameni sunt blocaţi prin diverse oraşe şi staţiuni din România din cauza condiţiilor meteo extreme, potrivit Ministerul Turismului.  Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc a făcut un apel la hotelieri să reducă tarifele cu 50% pentru turiştii blocaţi şi să le acorde acestora masă şi ceai gratuit.

Dacă aveţi imagini cu ninsorile din ultimele zile, sau dacă vreo persoană cunoscută se află blocată în zăpadă, scrieţi-ne pe adresa [email protected] sau pe pagina noastra de Facebook

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Dezvoltării a declarat că instituţia face un apel la solidaritate şi cere întregii industrii a turismului să acorde ajutor victimelor viscolului din ultimele zile. 

Persoanele aflate în situaţii de urgenţă care doresc să beneficieze de sprijinul acordat de Ministerul Turismului şi Federaţia Hotelierilor pot apela nonstop şi gratuit linia verde 0800.86.82.82. 

Probleme au si bulgarii. Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza pe cei care vor să călătorească în Bulgaria că 20 de regiuni se află sub cod roşu. MAE recomandă românilor să nu călătorească în tara vecina decât în cazuri de urgenţă.


×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close